Klik hier voor onze openingstijden Vier dagen per week open

Openingstijden

  • Maandag 9.30 - 21.00
  • Dinsdag 9.30 - 21.00
  • Woensdag 9.30 - 21.00
  • Donderdag 9.30 - 21.00
  • Vrijdag gesloten
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Enter map embed code here ...
Creative Studio 99, New York Avenue, New York, USA 10000
Phone: (+1) 555-500-9898
Fax: (+1) 555-555-9797
Email: info@haircut.domain
Web: www.haircut.com

‘Weg met dat blotebillengezicht’

Home / Media / ‘Weg met dat blotebillengezicht’

‘Weg met dat blotebillengezicht’

Media / 16 oktober 2018 / No Comment

‘Permanente make-up of liever dagelijks optutten?’ Die vraag heb ik mijzelf de laatste tijd bijna dagelijks afgevraagd. Ik ben gezegend met een mooie, volle bos blond haar. De keerzijde daarvan is dat mijn wimpers en wenkbrauwen bijna niet te zien zijn als ik geen mascara of wenkbrauwpotlood draag. Het welbekende ‘blotebillengezicht’. Dus elke ochtend ga ik trouw aan de slag met de benodigde hulpmiddelen om mijn uiterlijk dat beetje extra te geven.

Het lijkt mij zó fijn om dat ochtendritueel in de ijskast te zetten. Dat je uit bed stapt, en denkt: ‘Hee! Ik zie er goed uit!’ Of dat je lekker op de bank series zit te kijken, maar tóch met die mooie wenkbrauwen, of eyeliner onder je ogen. Wanneer je dan een blik van jezelf opvangt in de spiegel, is deze een stuk vriendelijker voor je!

Uiteindelijk heb ik de stap durven zetten om een schoonheidssalon binnen te stappen. Ik wilde graag de mogelijkheden bespreken van permanente make-up. Schoonheidssalon Jos zit dicht bij mij in de buurt, dus de keuze was snel gemaakt. Eigenaresse Jos Verhoeven nam alle opties met mij door. Ik heb als eerste ervoor gekozen om mijn wenkbrauwen aan te pakken, en een paar dagen later zat ik al in de stoel!
Het resultaat is verbluffend! Ik heb meer expressie, en de permanente make-up maakt mijn gezicht meer compleet. Als de bovenste huidlaag is vernieuwd, worden de wenkbrauwen een stuk lichter. Dan kan ik voor de tweede behandeling gaan. Daarna kan ik jaren genieten van mijn nieuwe wenkbrauwen. Ik denk er ook over na om permanente eyeliner te zetten. Dan is mijn look helemaal compleet!

Marieke (27)

 

Permanente make-up is een uitstekende oplossing voor iedereen die:

- moeite heeft met opmaken
- contactlenzen draagt
- geen volle wenkbrauwen meer heeft
- veel aan sport doet
- er altijd perfect wil uitzien
- allergisch is voor normale make-up

 

Altijd mooi

Permanente make-up is dé manier om je ogen en wenkbrauwen altijd perfect op orde te hebben. Je blijft permanent mooi voor twee tot vijf jaar, afhankelijk van de kleur, de plaats en jouw zongedrag. Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up ingebracht in de bovenste huidlaag. Dit betekent dat de pigmentatie na verloop van tijd afzwakt. Als hier sprake van is, kun je jouw make-up laten bijwerken door een schoonheidssalon. Dan kun je er weer jaren van genieten! Voor het aanbrengen van PMU is een vergunning nodig van de GGD. Deze heeft Jos Verhoeven op zak, zodat ze jou veilig die mooie wenkbrauwen en ogen kan geven!

Leave a reply