Klik hier voor onze openingstijden Vier dagen per week open

Openingstijden

  • Maandag 9.30 - 21.00
  • Dinsdag 9.30 - 21.00
  • Woensdag 9.30 - 21.00
  • Donderdag 9.30 - 21.00
  • Vrijdag gesloten
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Enter map embed code here ...
Creative Studio 99, New York Avenue, New York, USA 10000
Phone: (+1) 555-500-9898
Fax: (+1) 555-555-9797
Email: info@haircut.domain
Web: www.haircut.com

‘Mijn wenkbrauwen verdwijnen niet meer als ik zwem’

Home / Media / ‘Mijn wenkbrauwen verdwijnen niet meer als ik zwem’

‘Mijn wenkbrauwen verdwijnen niet meer als ik zwem’

Media / 16 oktober 2018 / No Comment

Sinds eind vorig jaar ben ik vaak in het zwembad te vinden. Omdat ik wat af wilde vallen, ging ik niet alleen mijn eetgewoontes aanpassen, maar ik ben ook meer aan beweging gaan doen. Ik heb eerst fitness geprobeerd, maar dat was het gewoon niet voor mij. Een vriendin raadde me aan om te gaan zwemmen en dat bleek goed te bevallen.

Ik vind het heerlijk en ik kom tegenwoordig niet alleen in het zwembad om zelf te zwemmen, maar ik val ook regelmatig in bij het geven van lessen. Daar geniet ik enorm van, maar er zit ook een groot nadeel aan. Mijn zorgvuldig getekende wenkbrauwen waren niet tegen het chloorwater bestand. Zelfs als ik niet in het water lag, maar gewoon hielp bij de lessen, waren mijn wenkbrauwen er snel af. Het is vrij warm in het zwembad waardoor ik ga transpireren en ook dan bleef er weinig van die lijntjes boven mijn ogen over. Ik heb geen volle wenkbrauwen en ze zijn ook nog eens blond. Als ze niet ingekleurd waren, zag het er gewoon echt niet uit!

Ik heb verschillende merken wenkbrauwpotlood geprobeerd, maar niets had het gewenste effect. Heel toevallig las ik net in die periode iets op internet over permanente make-up. Dat wekte meteen mijn interesse. Dit was dé oplossing voor mij! Ik bleek er ook nog eens voor terecht te kunnen bij mij in de buurt. Ik heb een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. De eigenaresse, Jos Verhoeven, legde heel goed uit wat ik kon verwachten. Ze heeft ook veel kijk op wat je wenkbrauwen met de uitstraling je gezicht doen. Ze stelde een iets andere vorm voor dan wat ik zelf altijd tekende. Inmiddels heeft ze mijn wenkbrauwen op die manier gezet en het resultaat is werkelijk verbluffend. Mijn gezicht heeft een veel vriendelijker uitstraling gekregen. Ik ben er zó blij mee. Het is prachtig geworden én ik hoef me er in het zwembad niet meer druk over te maken of mijn wenkbrauwen nog wel goed zitten!

Marijke – 26

 

Mijn gezicht heeft een veel vriendelijker uitstraling gekregen

 

Permanente make-up is een uitstekende oplossing voor iedereen die:

– moeite heeft met opmaken
– contactlenzen draagt
– geen volle wenkbrauwen meer heeft
– veel aan sport doet
– er altijd perfect wil uitzien
– allergisch is voor normale make-up

Leave a reply