Klik hier voor onze openingstijden Vier dagen per week open

Openingstijden

  • Maandag 9.30 - 21.00
  • Dinsdag 9.30 - 21.00
  • Woensdag 9.30 - 21.00
  • Donderdag 9.30 - 21.00
  • Vrijdag gesloten
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Enter map embed code here ...
Creative Studio 99, New York Avenue, New York, USA 10000
Phone: (+1) 555-500-9898
Fax: (+1) 555-555-9797
Email: info@haircut.domain
Web: www.haircut.com

Geen haartje meer te vinden!

Home / Media / Geen haartje meer te vinden!

Geen haartje meer te vinden!

Media / 4 januari 2018 / No Comment

Sinds mijn puberteit heb ik last van donkere haartjes op mijn bikinilijn en oksels. Ik scheer deze altijd weg en heb me ook wel eens laten waxen bij een salon. Wat een pijn! Dat wou ik nooit meer meemaken, dus bleef ik scheren.

Het nadeel van scheren is dat ik steeds rode bultjes heb die erg opvallen als ik in bikini rondloop. Bovendien heb ik na het scheren altijd een donkere waas op mijn huid: lelijk en totaal niet vrouwelijk. Dit zorgde ervoor dat ik niet graag naar het zwembad of het strand ging: ik schaamde me rot voor mijn bikinilijn! Afgelopen lente was ik het helemaal zat en besloot ik om voorgoed af te rekenen met mijn haarprobleem. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen met IPL, ‘Intense Pulsed Light’, gehad en ben ik eindelijk van die donkere haartjes af. Ik loop weer heerlijk vrij en blij rond in mijn bikini en vertel mijn positieve ervaringen met IPL aan iedereen die het maar horen wil! Want volgens mij zijn er heel veel vrouwen die zich schamen voor hun donkere lichaamshaartjes. Dat is helemaal niet nodig, want je kunt er dus iets aan laten doen!

Omdat de haartjes zich in verschillende groeifasen bevinden, heb ik meerdere behandelingen gehad. Zo zorgden we ervoor dat uiteindelijk alle haartjes verdwenen. Ik vond het een prettige behandeling, die veilig, snel, pijnloos, definitief en zonder risico is. Bovendien bespaart het heel wat geld aan scheerspullen. De kosten voor de IPL-behandelingen haal je er op termijn dus met gemak uit!

– Noa (25)

 

IPL ook voor de donkere huid

De donkere huid was voorheen moeilijk te behandelen met IPL. Het haar ging niet weg en er was een grote kans op pigmentvlekken en verbrandingen. De Ecuri IPL Record-serie is dankzij de gepatenteerde GEM-technologie tevens als enige geschikt voor de donkere huid (type 5 en 6).

 

IPL kan worden toegepast op de volgende gebieden:

– bovenlip
– kin
– oksels
– armen
– benen
– bikinilijn
– buik
– tepels
– billen en bilnaad
– rug

 

Even wachten tot na de zomer

Om het zekere voor het onzekere te nemen, worden IPL-behandelingen niet in de zomer gedaan. Het pigment in jouw huid krijgt door IPL namelijk prikkels te verwerken en daardoor wordt je huid tijdelijk gevoeliger. Hierdoor kun je makkelijker zonschade oplopen. Je huid herstelt zich na de IPL-behandelingen automatisch, dus de gevoeligheid van de huid zal weer afnemen. Dit maakt de behandeling veilig en zonder risico. Wel kun je in de zomer alvast langsgaan bij de salon voor een intakegesprek, zodat je weet wat je kunt verwachten van de behandeling en jouw wensen kunt doorgeven. In de herfst, als de zon een stuk minder fel is en je minder vaak in bikini loopt, kun je dan veilig starten met IPL. Als je meerdere plekken tegelijk wilt laten behandelen met IPL, neem dan contact op voor een prijsindicatie.

 

Bron: ForYou Magazine, editie Haarlem, nummer 3 – 2017

Leave a reply